LA VITAMINE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Vitamine. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 23:27 Ik had paar verschillende börek besteld. Werd gebeld dat ze er 2 niet meer hadden. Moest dan 2 andere producten kiezen. Na de levering kwam ik erachter dat ze verkeerde frisdrank hadden geleverd. Daarnaast ook nog eens een verkeerde pizzapunt bezorgd
17 okt 2022 om 17:43 Friet veelste lang en krokant gebakken!!! Klein beetje vlees erop en dat voor 7 euro! Belachelijk
7 okt 2022 om 20:58 De rijst en doner was gewoon koud je besteld wat niks hebben ze broodjes met feta helemaal verbrand enige wat een beetje te eten was was de pide kip was verbrand en heel droog zonder voor me geld nooit meer bestel ik hier wat
3 okt 2022 om 19:45 Ik zou graag de mogelijkheid hebben om geen sambal te kiezen.
29 jul 2022 om 15:52 Het smaakte als oude vlees en de knoflook sauce was zeer waterig
27 jul 2022 om 20:22 Lekker eten. Kip kon persoonlijk wat smaakvoller, maar verder helemaal in orde.
14 jul 2022 om 9:14 Goed en lekker en vriendelijke bezorger(sters)zoals gewoonlijk. Kipvleugels heerlijk krokant
11 jul 2022 om 20:11 Pita broodjes (4stuks)zo hard als steen, dus moeten weg gooien. En een rijst (gele rijst wat nergens bijstond) die alleen gekookt was en paar maiskorrels erin geen smaak. Hele kip en paar vleugels waren ook helemaal koud bij aankomst. Nooit meer!
5 jul 2022 om 20:22 Had broodje dunner besteld krijg turkse piza en top daarvan zaten witte haartjes tussen de vlees en die burek was van gisteren oudbakken enigste wat te vreten was die patat nooit meer
4 jul 2022 om 21:08 Helemaal prima
3 jul 2022 om 20:41 Een klein puntje van kritiek. We hadden een paar opmerkingen erbij geplaatst. Helaas waren deze niet goed begrepen.
29 jun 2022 om 20:58 Eten goed en op tijd bezorgd